TVŮJ PRŮVODCE SVĚTEM REGGAE A SKA OD ROKU 2000

Cocoman & Messenjah & Dr. Kary

TIMETABLE
Cocoman
Messenjah
Selector Boldrik
Dr Kary
EllyZ


🎶 COCOMAN
„Na hudební scéně je aktivní přes patnáct let a za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin – produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let.
Za svůj muzikální workoholismus získal dvě žánrové ceny Anděl, zahrál si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.
Bezprostřední pozitvní energie – to je základ každého koncertu. Cocoman servíruje šťavnatý hudební mix plný výživných českých textů a do jeho hudebního víření stejně přirozeně zapadá folková litanie, moderní reggae nebo karnevalové EDM. Každá show je cestou ke karnevalovému šílenství. Aby každý odcházel alespoň o kousek výše.
Diskografie:
Cocoman and friends (2006)
Cocoman meets Coco Jammin 2in1 (2008)
Cocoman a Solid Vibes – Stay Strong (2009)
Coco Jammin – Sklizeň 2011
Coco Jammin – Sklizeň 2012
Cocoman a Solid Vibes – Zázraky (2014)
Coco Jammin – Sklizeň/Harvest 2014
Coco Jammin presents Sirene Factory (2015)
Sirene Factory – Rave Alert (2015)
Nevereš – Zpátky na Strop (2016)
Coco Jammin – Sklizeň 2016
Adam Lanči – Přijde Den (2017)
Cocoman – Coco Mikrofono (2008-2018)Selector Boldrik a Cocoman – Coco Mixtejpo (2007-2020)
Coco Jammin – Sklizeň/Harvest 2021″
zdroj: https://www.cocoman.cz/bio

 

Mohlo by tě zajímat
Komentáře
Loading...

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Souhlasím Více informací

X
X